Logo

EGYEDI TÉGLA IGÉNYEKHEZ - A LEGJOBB TÉGLAÁRAK - Több min 30 év tapsztalat

Facebook icon Instagram icon Youtube icon
Kosár icon

1

A tégla kiváló hő- és hangszigetelő képességű és kedvező páraáteresztő tulajdonságú. Tekintse meg válaszfal tégla kínálatunkat!

Porotherm 10 N+F

Porotherm 10 N+F

Bruttó ár: 575 Ft/db

Bruttó ár: 4600 Ft/nm

Porotherm 10 N+F Rapid

Porotherm 10 N+F Rapid

Bruttó ár: 670 Ft/db

Bruttó ár: 5360 Ft/nm

Porotherm 10 N+F Rapid Dryfix

Porotherm 10 N+F Rapid Dryfix

Bruttó ár: 67 Ft/db

Bruttó ár: 5360 Ft/nm

Porotherm 20 N+F

Porotherm 20 N+F

Bruttó ár: 1140 Ft/db

Bruttó ár: 9120 Ft/nm

Házépítéskor és felújításkor fontos döntések sokaságát kell meghozni. Az igényeinek megfelelő falrendszer kiválasztása egyike ezen fontos döntéseknek. A tégla sok szempontból kedvező falazati megoldás.

Válaszfal (közfal) téglából?

A válaszfal, más néven közfal, szomszédos helyiségeket szeparáló, belső falazat. Kizárólag saját önsúlya terheli, födémtől-födémig tart. A közfalak általában nem rendelkeznek hőszigetelési funkcióval. Amennyiben a hőtárolás és hőszigetelés fontos szempont, dupla válaszfalat építenek. A válaszfalak teljes hangszigetelésre képtelenek, azonban hatékonyan redukálják a más szobákból érkező zajt. Fontos, hogy a válaszfalakat kizárólag a teljes tartószerkezet megépítését követően kezdik el. Közfal készülhet számos falazati anyagból: gipszkartonból, téglából vagy akár ytongból. A tégla sok szempontból előnyös választás lehet. A legfontosabb előnyök:

  • A tégla kemény és időtálló építőanyag. Tartóssága miatt hosszú távú falazati megoldást jelent.
  • A modern téglák kiváló mecha­nikai tulajdonságokkal rendelkeznek.
  • Bár a legrégebbi falazati technológiák egyike, mégis folyamatosan megújul. Olyan innovatív és modern építőanyagok érhetőek el, mint a Porotherm tégla, amely akár több mint 50%-kal hatékonyabb hőszigetelést nyújt.
  • Használata egyszerű és gyors. A téglafalak építése korlátozott időt vesz igénybe.
  • Előállításának ökológiai lábnyoma alacsony, természetes alapanyagokból készül.

Válaszfal tégla ár

A válaszfal tégla ár a választott tégla típusától függ elsősorban. A válaszfal elkészítésének költsége pedig az anyagköltségtől, a fal méretétől és a munkadíjtól függ. Az aktuális válaszfal tégla árak a termékadatlapoknál tekinthetők meg.

Porotherm válaszfal tégla

A Porotherm téglákat okos téglának becézik. A természetes alapanyagokból készült falazóanyag megnevezését az innovatív és modern tulajdonságáról kapta. Előállításához elsősorban faforgácsot, ​​agyagot és vizet használnak fel. Előállítása alacsony ökológiai lábnyommal jár. Hőtartó- és szigetelő képessége jelentősen magasabb a hagyományos tégláknál. Weboldalunkon Porotherm válaszfal tégla vásárolható kedvező áron.