Logo

EGYEDI TÉGLA IGÉNYEKHEZ - A LEGJOBB TÉGLAÁRAK - Több min 30 év tapsztalat

Facebook icon Instagram icon Youtube icon
Kosár icon

1

A murva fehér színű, kristályos, tört mészkő, amelyet díszítőkőként is használnak. Fontos alapanyag parkolók, kerti utak építésében és egyéb kivitelezésben. Rendeljen kedvező árú, kiváló minőségű murvát webáruházunkból!

Murva 0-20

Murva 0-20

Murva 0-5

Murva 0-5

Murva 0-50

Murva 0-50

Murva 12-20

Murva 12-20

Murva 2-5

Murva 2-5

Murva 20-55

Murva 20-55

Murva vásárlás előtti tudnivalók

Mi az a murva kő?

A murva kő az egyik leggyakrabban alkalmazott díszítőkőzet. Általában fehér színű, tört, kisméretű mészkő, amely tartós megoldást jelent kocsibeállók, parkolók és kerti sétányok kialakításához.

Murva ár

A murva árképzését a szemcseméret és a murva anyag típusa határozza meg. Webshopunkon kiváló minőségű és ár-érték arányú murva termékek közül választhatja ki az igényeinek megfelelőt! Figyelem: áraink 1 tonnában vannak meghatározva!

Kerti murva, ágyazó murva: mit érdemes választani?

Az alábbiakban összefoglaltuk a kerti- és ágyazó murva közötti jelentős különbségeket:

  • Kerti murva: A kerti murva nagyobb méretű (5-20 mm) mészkő törmelék. A díszkőzetet főleg parkolók kialakításához és kültéri sétautak fedéséhez használják.
  • Ágyazó murva: Az ágyazó murva kisméretű kőzet zúzalék. Szemcsemérete 2-5 milliméter. Mivel kis felületek közé is beférnek, így térkövezésnél gyakorta alkalmazzák.

Murva szállítás

1 köbméter (m3) murva hozzávetőleg 1700 kilogramm. A nagytömegű építőanyagból akár több tucatra is szükség lehet egy közepes méretű parkoló kialakításához. Így fontos, hogy a murva szállításhoz megfelelő járművet használjon. Cégünk ​​szállítási feltételeiről és az ajánlat részleteiről szállítási oldalunkon tud tájékozódni.

Murva lerakása

A murva lerakása akár szakember segítsége nélkül is elvégezhető feladat. Amennyiben komplexebb építőipari feladathoz szeretné felhasználni a murvát (pl. térkőburkolat ágyazatának kialakítása), érdemes tapasztalt, a megfelelő munkagépekkel felszerelt kivitelező segítségét kérni.

Murva rendelés

Murva rendelésen gondolkozik? Válassza az Épker 2000 Kft. weboldalát! A kedvező árak és kifogásolhatatlan minőség mellett, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink örömmel segítenek a felmerülő kérdések esetén!