Logo

EGYEDI TÉGLA IGÉNYEKHEZ - A LEGJOBB TÉGLAÁRAK - Több min 30 év tapsztalat

Facebook icon Instagram icon Youtube icon
Kosár icon

1

Porotherm 38 Thermo Rapid Dryfix

Porotherm 38 Thermo Rapid Dryfix

Kategória: Porotherm tégla, Wienerberger termékek


Falvastagság: 38 cm

m2 szükséglet: 16 db/m2

Tömeg: 15,7 kg/db

Csomagolás: 54 db/raklap

Kötőanyag szükséglet: 3,57 kg/m2 (számított, száraz Profi falazóhabarcsra) Dryfix 5 m2/flakon (Dryfix.extra ragasztó kiadósság)

# U-érték falra: 0,16 (Profi habarccsal, 2 cm külső hőszigetelő vakolattal, λ ≤ 0,09 W/mK)

Nyomószilárdság: 10 N/mm2

Léghanggátlás falra: vékony falazóhabarcs 48 dB, Dryfix 46 dB

Tűzvédelmi osztály falra: A1

Tűzállósági határérték falra: REI 90 (vakolt szerkezetre)

Kiszállítás: az ár tartalmazza a szállítási költséget BUDAPEST EGÉSZ TERÜLETÉN és Pilisvörösvár 30 km-es körzetében teli autónyi mennyiség rendelése esetén

Bruttó ár: 2622 Ft/db

Bruttó ár: 42080 Ft/nm


A Porotherm 38 Thermo Rapid Dryfix tégla energetikai besorolásunk szerint A++ minősítésű. 38 cm vastag külső falazat építésére alkalmas. A kerámia vázba kőzetgyapot szigetelést töltöttünk, ez biztosítja a kiváló hőszigetelő képességet. A szigetelés a téglában védett helyen van, így masszív, ellenálló falszerkezet jön létre. A Thermo fal U értéke, azaz hőszigetelő képessége 0,16 W/m²K, ami 61 %-kal jobb, mint a hagyományos 38-as nút-féderes tégláé. Ezáltal a 38-as Thermo tégla ugyanolyan hőszigetelő képességgel bír, mint egy hagyományos nút-féderes 38-as tégla plusz 13 cm hőszigetelés. A Thermo kiegészítő szigetelés nélkül, egy rétegben alkot kiváló falazatot. A Thermo Profi Dryfix tégla síkracsiszolt falazóelem, a milliméter pontos téglák közötti kötést Profi Dryfix ragasztóhab biztosítja.